Nieuws Mechelen Starter van de week: The Pasta Club

Starter van de week: The Pasta Club

Ikram Lamzi

Starter van de week: The Pasta Club

MECHELEN – Precies een week geleden opende de Mechelse Ikram Lamzi (32) haar take away The Pasta Club op de Ijzerenleen. Ze verkoopt vers bereide pasta met verschillende sauzen. Voor Ikram zijn het haar eerste stappen als zelfstandige.

Tot kort werkte Ikram Lamzi verschillende jaren in de sales. “Ik kom uit de modesector. Ik heb dat ongeveer negen jaar gedaan. Daarnaast heb ik ook nog een jaartje als leerlingenbegeleidster gewerkt in KTA Wollemarkt. Maar ik droomde er al lang van om iets in de horeca te doen. Als student heb ik vaak in horecazaken gewerkt. Het is een sector die mij altijd geboeid heeft.”

De keuze voor verse pasta lag voor de hand om dat Ikram zelf erg graag pasta eet. “Voor mij was de keuze altijd duidelijk. Ofwel pasta, ofwel pizza. Ik ben mij dan gaan verdiepen in de wereld van de pasta. Ik heb in Italië verschillende pastabars bezocht. Ik heb mij dan afgevraagd waar er in Mechelen nog nood aan was en zo kwam ik bij het concept van The Pasta Club. Ik focus mij op afhaalpasta. En het moest sowieso altijd verse pasta zijn.”

Ikram verkoopt enkel fusilli pasta omdat de saus daar het beste blijft aan ‘plakken’. “Ik ben er van overtuigd dat dat voor mijn concept de beste pastavorm is. Wat mijn eigen lievelingspasta is? Ik vind de chicken thai heel lekker.”

Ikram vond een leuk pand op de Ijzerenleen en daar is ze heel blij mee. Ze houdt van de vernieuwde sfeer die er op het plein heerst met de komst van veel horecazaken.

Op de kaart van The Pasta Club staan negen sauzen. Naast de chicken thai zijn er ook klassiekers als bolognaise of pesto. Vier van de sauzen zijn vegetarisch en drie vegan. Een kleine meeneempasta kost 6,90 euro, een medium 7,90 euro en een grote 9,90 euro. The Pasta Club op de Ijzerenleen 7 is alle dagen open van 11 tot 22u.

www.thepastaclub.be

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.