Nieuws Mechelen Stel je toekomst veilig met de digitale vermogensplanner VGD Pax Familia

Stel je toekomst veilig met de digitale vermogensplanner VGD Pax Familia

Stel je toekomst veilig met de digitale vermogensplanner VGD Pax Familia

VGD Mechelen focust niet enkel op het klassieke accountancy- en tax verhaal, maar biedt een  uitgebreide expertise door middel van verschillende diensten. Ook vermogensplanning maakt daar een groot deel van uit, want als ondernemer is het niet evident om daar zicht én grip op te krijgen. “De digitale vermogensplanner, VGD Pax Familia, helpt je daar bij. De tool geeft je hele vermogen overzichtelijk weer en laat toe om al je documenten beter bij te houden”, klinkt het.

Dankzij de digitale tool Pax Familia heeft een VGD-vermogensadviseur alle informatie bij de hand om je vermogen op een efficiënte en gestructureerde manier aan te pakken, met een volledige kennis van zaken. Zo kan hij of zij snel en proactief bijsturen.

Complexe materie eenvoudig gemaakt

Vandaag is een papieren, offline vermogensplanning nodeloos complex. Het maakt het om te beginnen zeer moeilijk om je vermogens-, pensioen- en cashflowplanning met elkaar te vergelijken. Daarnaast stapel je al snel veel (delicate) documenten en mappen op die je niet zomaar kwijt wil spelen.

“In het gebruiksvriendelijke digitaal platform van VGD krijg je een overzichtelijke weergave van je hele vermogen. De tool laat toe om je vermogen beter bij te houden. Jouw account is 24/7 toegankelijk. Enkel jij en je adviseur hebben toegang tot het platform, maar je bepaalt zelf of je ook anderen al dan niet beperkt toegang verleent.”

Inzicht in je vermogensstatus

VGD Pax Familia geeft context aan informatie door ze onder te brengen in familie- en bedrijfsstructuren. Het houdt daarbij rekening met het huwelijksregime en de eigendomsstructuur van elk actief.

“Dankzij de visualisaties van je vermogensbalans, inclusief je types onroerend goed, kosten, en inkomsten, bewaar je altijd een goed overzicht over de status van je vermogen. Een ingebouwde inventaris van alle uitgevoerde schenkingen uit het verleden, maakt het plaatje compleet.”

Digitaal en veilig

Met VGD Pax Familia krijg je een gedetailleerd zicht op al je inkomsten en uitgaven. Dankzij de financiële projecties kunnen mogelijke tekorten op tijd gedetecteerd worden. De tool beschikt bovendien over een digitale kluis waarin je je belangrijke documenten altijd veilig kan bewaren. “Op naar een zorgeloze morgen!”

E-book: Denk vandaag al aan jouw toekomst (en die van je naasten)

Welke stappen kan je zetten om je vermogen – in welke vorm dan ook – optimaal uit te bouwen en over te dragen?

Download hier ons e-book en krijg het antwoord op al je vragen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Puurs
Puurs

Minibos op bedrijventerrein

PUURS – Op het bedrijventerrein langs de A12 in Puurs, waar logistiek bedrijf Fiege is gevestigd, werd vrijdag de eerste… Lees meer

Onderneming

Meest gelezen in deze regio