Nieuws Mechelen Steylaerts blijft veldritteam steunen

Steylaerts blijft veldritteam steunen

Steylaerts blijft veldritteam steunen

Patrick Steylaerts en Bart Wellens

Specialist in tegels en badkamerrenovaties Steylaerts uit Berlaar blijft ook de komende twee seizoenen actief in het veldrijden. Het bedrijf verlengt zijn contract als hoofdsponsor van het team Steylaerts-Verona van ploegleider Bart Wellens tot en met het seizoen 2018-2019. Met Verona uit Booischot is ook de tweede naamsponsor uit de regio afkomstig.

Naast tal van podiumplaatsen en overwinningen werden tijdens het debuutseizoen van de ploeg Maud Kaptheijns, Gianni Vermeersch en Marcel Meisen elk voor hun land geselecteerd voor het wereldkampioenschap in Luxemburg. ”Onze renners Maud, Gianni, Marcel en Braam Merlier zorgden haast wekelijks voor de nodige mediabelangstelling met hun goede prestaties”, zegt een tevreden ceo Patrick Steylaerts. “En ook Bart Wellens was natuurlijk niet uit de pers weg te branden. We hebben dan ook niet lang moeten nadenken over de verlenging van onze overeenkomst.”

Voor komend seizoen mikt het team opnieuw op enkele leuke prestaties met hopelijk de nodige podiumplaatsen. Ploegleider Bart Wellens: “De renners en ikzelf hebben er alvast veel zin in en zijn erg blij dat we met Steylaerts een stabiele partner op lange termijn gevonden hebben.”

Naast een toonzaal in Berlaar heeft Steylaerts sinds de overname van Troubleyn begin 2016 ook een toonzaal in Temse. “Het veldrijden draagt op een positieve manier bij tot de algemene merkbekendheid van Steylaerts in gans Vlaanderen”, aldus nog Patrick Steylaerts. “We zijn ook zeer tevreden over de samenwerking met Bart en de renners. Het was echt een bijzonder aangename kennismaking met de cyclocross.” Begin 2018 verhuist Steylaerts van Berlaar naar Lier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.