Nieuws Mechelen Studenten Thomas More winnen ‘Young Logistics Challenge’

Studenten Thomas More winnen ‘Young Logistics Challenge’

Foto Michiel Leen

Studenten Thomas More winnen ‘Young Logistics Challenge’

MECHELEN – Vijf studenten Supply Chain Management van de Thomas More Hogeschool in Mechelen wonnen vorige week de Young Logistics Challenge van Young Forward Belgium. In de finale haalden ze het van een team van de Universiteit Antwerpen.  

Sander Aerts, Bram Binst, Sam Borremans, Jasper Vandeloo en Arthur Demey  kregen net als de 19 andere teams de opdracht om een e-commercebedrijf duurzamer te maken. Daar kregen ze een halve dag de tijd voor. De challenge vond plaats in de marge van de Antwerpse transportbeurs Transport & Logistics. In de finale namen ze het op tegen een team van Universiteit Antwerpen en een ander team van Thomas More.

De jury, bestaande uit Olivier Schoenmaeckers (directeur FORWARD Belgium), Wim Gijbels (Business Unit Manager Forwarding & Customs bij H.Essers) en Anne Debeule (Triferto Belgium) bekroonde het project omdat het van de drie finalisten het meest concreet was uitgewerkt. De winnaars kregen ieder een cheque van honderd euro en een trofee.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.