Voka Karting Cup

Succes maakt van Voka Karting Cup tweedaagse

Na de volledig uitverkochte eerste editie van 2016, organiseert Voka - Kamer van Koophandel Mechelen in mei een tweede editie van de Voka Karting Cup. Het evenement bij Inkart in Puurs is echter zo in trek, dat de tweede editie op 18 mei in een mum van tijd was uitverkocht. Door de grote interesse maakt de Mechelse Kamer van de Voka Karting Cup een tweedaagse gebeurtenis. Ook voor de tweede dag zijn op dit moment al 12 van de 20 plaatsen ingenomen.

Zowel op woensdag 17 als donderdag 18 mei zullen telkens twintig bedrijventeams van maximaal zes personen aantreden om zich sportief met elkaar te meten in een uithoudingswedstrijd. Negentig minuten lang draaien ze zo snel mogelijk rondjes. Wie na dit anderhalf uur wedstrijd de meeste rondjes heeft afgelegd, wint.

“De Voka Karting Cup is in de eerste plaats een leuke teambuildingactiviteit voor de leden van de deelnemende teams én hun collega-supporters. Daarnaast biedt het event deelnemende bedrijven de kans om informeel te netwerken met andere bedrijven uit hun omgeving.  Zo wordt het nuttige aan het aangename gekoppeld”, stelt salesmanager Petra Van Bouwelen van Voka – KvK Mechelen.

Na de huldiging van de drie teams die de meeste rondjes hebben afgelegd, volgt een barbecue voor piloten en supporters.

De Voka Karting Cup op donderdag 18 mei is al volzet, maar geïnteresseerde bedrijven kunnen wel nog een team inschrijven voor de wedstrijd op woensdag 17 mei.