Nieuws Mechelen ’t Letterke is vriendelijkste handelaar van Mechelen

’t Letterke is vriendelijkste handelaar van Mechelen

’t Letterke is vriendelijkste handelaar van Mechelen

letterkeIn het Hof van Beatrijs in Lier werden de Vriendelijkste Handelaars uit de regio bekend gemaakt en bekroond. ’t Letterke werd uitgeroepen tot Vriendelijkste Handelaar van Mechelen.

Hoe werd deze vriendelijkheid gemeten? Alle deelnemers van de Eindejaarsactie op www.handelsgids.be kregen de mogelijkheid om punten te geven aan de handelaars waar ze geregeld gaan winkelen. De verkiezing is dus gebaseerd op de mening van de klanten zelf, en niet van buitenstaanders zoals mystery shoppers of een jury die één keer passeren op een goed of slecht moment.

De Vriendelijkste Handelaar moest van minstens 100 verschillende klanten een quotering krijgen. Naast service en vakkennis, kleinschaligheid en specialisatie, staat volgens Handelsgids vriendelijkheid op de eerste plaats bij handelaars. Zaakvoerder Luc Verheyden: “Het is de belangrijkste troef voor een KMO en het kost niets.”

De vriendelijkste handelaars van 2015 ontvingen een Award en 500 euro extra reclamebudget op www.handelsgids.be.

In Mechelen ging de prijs van Vriendelijkste handelaar naar dagbladhandel ’t Letterke, gevestigd op de hoek van de Hoogstraat. Dit zijn de overige winnaars uit de regio: Kapsalon Parelmoer uit Rijmenam, Lauriks Interieur-Decoratie uit Boom, Garage Aerts Bart uit Bornem, Joleen Kinderkleding uit Duffel, Djeans uit Heist-op-den-Berg, La Maison Pure uit Kapelle-op-den-Bos, Lingerie Gigi uit Lier, Esthetiek Engels uit Putte, V & V Cleaning Center uit Puurs, Mabeluch naai- en borduurshop uit Sint-Katelijne-Waver en Kapsalon Sonja uit Willebroek.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.