Telenet is een top-werkgever

topTelenet is een topwerkgever. Dat blijkt uit de top 10 van door werknemers beoordeelde Belgische bedrijven die zopas werd bekend gemaakt door Glassdoor. Telenet eindigde in de top op de achtste plaats.

Glassdoor helpt sollicitanten hun ideale baan en bedrijf te vinden via een database met onder meer 8 miljoen bedrijfsreviews, CEO-beoordelingen, salarisrapporten, beoordelingen van sollicitatieprocedures en sollicitatievragen, beoordelingen van arbeidsvoorwaarden en foto's van het kantoor. Anders dan bij andere vacaturesites wordt al deze informatie gedeeld door degenen die het bedrijf het best kennen: de werknemers.

De lijst met Glassdoor's Belgische topbedrijven om voor te werken wordt aangevoerd door AG Insurance, gevolgd door Familiehulp en Showpad. Telenet eindigde op een zeer verdienstelijke achtste plaats. Glassdoor baseert zich voor deze top van werknemerstevredenheid uitsluitend op feedback van werknemers. Zoals van deze Account Assistant van Telenet: "Telenet biedt fantastische support aan nieuwkomers en tal van opleidingsmogelijkheden om te groeien in je job. Er heerst een fijne werksfeer en er zijn interessante acties voor personeel, aangename werkplaatsen en goede catering in het bedrijfsrestaurant."