Nieuws Mechelen Telenet kiest voor Avanade

Telenet kiest voor Avanade

Telenet kiest voor Avanade

Telenet gaat in zee met Avanade. Het Mechelse telecommunicatiebedrijf maakt sinds augustus 2012 gebruik van Dynamics AX in zijn 34 Telenet winkels. De komende twee jaar zorgt Avanade voor de operationele werking van de winkelpunten met Dynamics AX.

De samenwerking steunt op twee pijlers. Ze omvat enerzijds de overname van de huidige omgeving door Avanade, waarbij een kennisoverdracht gebeurt tussen de bestaande partner en Avanade.

Anderzijds bemant Avanade de service desk 6 dagen op 7 en voorziet in een proactieve monitoring van de Dynamics AX omgeving vanuit het Avanade Development Center in India. Daardoor kunnen potentiële problemen zo snel mogelijk worden opgespoord en opgelost.

Tevens wordt een beroep gedaan op de consultancy-diensten en de ervaring in retail van Avanade om de bestaande oplossing te verbeteren en optimaal te integreren in de Telenet backoffice.

Avanade is een joint venture van Microsoft en Accenture. Het is een internationaal IT-consultancybureau dat zich richt op adviesdiensten en softwareontwikkeling voor grote ondernemingen die werken met Microsoft-technologie.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.