themabeeld , themafoto, thema Telenet , Belgisch telecommunicatiebedrijf ,

Telenet sleept award in de wacht voor beste financiële informatie

MECHELEN - De Belgische Vereniging van Financiële Analisten (BVFA) reikte voor de 62ste keer de prijs voor de beste financiële informatie uit. Dit jaar viel die eer te beurt aan de Mechelse telecomoperator Telenet. Proximus (zilver) en Solvay (brons) vervolledigden het podium.

De winnaar werd gekozen door een groep analisten van Belgische banken, brokers, vermogensbeheerders en beleggingsbladen. De juryleden quoteerden de bedrijven uitvoerig op criteria als het verschaffen van toekomstgerichte informatie, het verzamelen en ter beschikking stellen van de consensuscijfers en de bereikbaarheid van het topmanagement.

Awardverantwoordelijke Luc Van der Elst lauwert de open communicatie van de primus van de klas, die afgelopen zomer een samenwerking aanging met netbeheerder Fluvius om glasvezelverbindingen uit te rollen in Vlaanderen. “Telenet geeft een snel en gedetailleerd overzicht van de jaar- en halfjaarcijfers. De beschikbaarheid en reactiesnelheid van het team voor investor relations worden op prijs gesteld. Net als de transparantie over de relevante en specifieke bedrijfsrisico’s.”