Nieuws Mechelen Telenet sluit winkel in Antwerpsestraat

Telenet sluit winkel in Antwerpsestraat

De Telenetwinkel in de Antwerpsestraat is definitief gesloten. Foto: Google Maps

Telenet sluit winkel in Antwerpsestraat

LIER – Opnieuw heeft een gevestigde waarde de Lierse Antwerpsestraat verlaten. Dit keer gaat het om de winkel van Telenet.

“We bekijken regelmatig welke klantenkanalen het beste werken voor onze klanten en in deze oefening nemen we ook de rentabiliteit van onze winkels mee. Op basis daarvan is besloten om de winkel in Lier te sluiten”, zegt woordvoerster Isabelle Geeraerts.

“In het algemeen zien we de trend dat mensen meer en meer online bestellen of vragen stellen en minder naar de winkels komen. De dienstverlening stijgt dan ook bijvoorbeeld via kanalen als WhatsApp. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we niet meer in winkels investeren. De winkelpunten die goed draaien, renoveren we en steken we in een nieuw jasje om ze up-to-date te houden.”

De klanten van de winkel in Lier kunnen voor hun Telenetdiensten nog wel terecht bij Elektromic-Willoque op de Mechelsesteenweg 221.

elektromic.be

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.