Nieuws Mechelen Telenet verkoopt helft van Doccle aan Isabel Group

Telenet verkoopt helft van Doccle aan Isabel Group

Telenet verkoopt helft van Doccle aan Isabel Group

Telenet en Isabel Group hebben de onvoorwaardelijke goedkeuring gekregen van de Belgische Mededingingsautoriteit (BMA) voor de instap van Isabel Group voor 50% in het kapitaal van Doccle. Eerder dit jaar keurde ook de Nationale Bank van België de instap al goed.

Telenet en Isabel Group kondigden op 15 juni 2021 aan dat zij samen het digitale platform willen voortzetten en zijn uitermate tevreden met het groene licht dat nu gegeven wordt door de BMA.

De instap in Doccle past in de strategie van Isabel Group, ook eigenaar van onder andere Zoomit, om betalingen, administratie en documentenbeheer verder te digitaliseren. Voor Telenet sluit deze overname aan bij de ambitie om maximaal in te zetten op digitalisering van klantenervaringen.

Investering van 5 miljoen in Doccle

Telenet en Isabel Group hebben zich geëngageerd om samen de komende jaren 5 miljoen euro extra te investeren in de uitbouw van Doccle. Onder andere door deze extra injectie hopen zij van Doccle de referentie voor digitale administratie en documentbeheer in België te maken en het platform naar een nog hoger niveau te brengen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.