Nieuws Mechelen The Box wordt pannenkoekenhuis

The Box wordt pannenkoekenhuis

The Box wordt pannenkoekenhuis

MECHELEN – ’t Creperietje geeft als tweede een invulling aan The Box Mechelen. Na Wine Not palmt Riet Van Dam het pand op de Korenmarkt 17 in met een pannenkoekenhuisje.

The Box Mechelen biedt startende horecaondernemers tot eind mei 2019 telkens gedurende maximaal 3 maanden de kans om hun concept in de praktijk af te toetsen met de markt en ervaring op te doen. Na Wine Not is het de beurt aan pannenkoekenhuisje ’t Creperietje.

Uitbaatster Riet Van Dam staat met haar zoete pannenkoeken al 22 jaar op de zaterdagmarkt in Mechelen. “Ik speelde al een hele tijd met het idee om ook iets naast het marktgebeuren te brengen. Ondanks mijn horeca-ervaring schrok het financiële risico me toch af. Daarom vind ik het idee van The Box uiterst interessant. Ik kan hier uittesten of mijn concept al dan niet aanslaat. Merk ik dat het werkt en financieel haalbaar is, dan zie ik me nadien graag in mijn eigen pannenkoekenhuisje.”

Zuiderse invloed

Het zoete assortiment wordt uitgebreid met enkele hartige pannenkoeken. Tijdens een recente vakantie in Peru heeft Riet Van Dam tal van ideeën opgedaan. “Klanten kunnen hier dus ook hartige pannenkoeken met een werelds karakter proeven. Zo zullen er bijvoorbeeld pannenkoeken met geitenkaas of chili con carne op het menu staan”, vertelt ze.

De volledige kaart zal wel beperkt zijn om zoveel mogelijk kwaliteit aan te bieden. “Toch wil ik iedereen plezieren met mijn pannenkoeken. Zo zal ik rekening houden met allergieën, zoals een lactoseallergie of een glutenintolerantie, door met deeg te werken dat voor iedereen geschikt is.”

’t Creperietje is open van maandag tot vrijdag van 8 januari tot 28 februari.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.