Nieuws Mechelen TheValueChain lanceert hyperautomatisering

TheValueChain lanceert hyperautomatisering

TheValueChain lanceert hyperautomatisering

KONTICH – MECHELEN – Hyperautomatisering is gebaseerd op het idee dat alles wat in een organisatie geautomatiseerd kan worden, ook geautomatiseerd moet worden. Om zijn klanten daarbij te helpen, lanceert TheValueChain een nieuwe offering in de markt: HyperChain.

Hyperautomatisering is geen tool, maar eerder een houding om competitief te blijven in een snel veranderende wereld. Voor veel bedrijven is dit niet langer een ‘nice to have’, maar een echte ‘must’ geworden om te overleven. TheValueChain helpt daarbij met een pragmatisch stappenplan, afgestemd op de behoeftes van de klant.

Het HyperChain team is een toegewijde selectie van ervaren procesoptimalisatie consultants, 100% gericht op hyperautomatisering. Zij leggen over bestaande systemen een laag van geavanceerde technologie waarmee je processen automatiseert en orkestreert. Het zorgt voor een efficiëntiewinst met een extra voordeel: meer tijd voor medewerkers om te besteden aan echte businesswaarde.

Het HyperChain team werkt volgens het speciaal ontwikkelde vijfstappenplan: hyperautomatisering begrijpen, use cases definiëren, de business case maken, het project realiseren en uitbreiden. Bij HyperChain is het SAP Business Technology Platform (BTP) in de cloud een grote gereedschapskist die de juiste mogelijkheden biedt. Afhankelijk van de automatisering mogelijkheden, worden de geschikte tools geselecteerd en geactiveerd.

Op 28 oktober 2021 organiseert TheValueChain een lanceringsevenement in Mechelen met een keynote speech van Koen De Leus, auteur van “De winnaarseconomie. Uitdagingen en kansen van de digitale revolutie” en Klantentestimonials door Dries Vandevyvere (ITS – Business Wide Technologies Lead) en Henk De Jonghe (Vice President Information Technology) van Galapagos.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.