Nieuws Mechelen Titelkandidaat Antwerp houdt teambuilding in Golf Club Puurs

Titelkandidaat Antwerp houdt teambuilding in Golf Club Puurs

Titelkandidaat Antwerp houdt teambuilding in Golf Club Puurs

golfclubpuursVoetbalclub Royal Antwerp FC komt op dinsdag 19 april naar Golf Club Puurs in Breendonk voor een golfinitiatie als teambuilding, om de laatste rechte lijn naar de titel in tweede klasse optimaal in te gaan.

“Wij organiseren regelmatig bedrijfsinitiaties, en dit al sinds de opstart van de golfclub in 2002”, zegt manager Dirk Gaethofs. “Ook naar de scholen toe proberen we de golfsport bekendheid te geven en er zijn verschillende scholen die hun sportdag reeds bij ons hebben laten plaatsvinden.”

De club probeert op deze manier aan drempelverlaging te doen. “Door een niet alledaagse sport op deze wijze aan de man te brengen, proberen wij de drempel van deze sport naar beneden te halen en golfen voor iedereen toegankelijk te maken.”

Het is de tweede keer dat RAFC naar de golfclub komt. “De eerste maal was onder coach Warren Joyce, toen de samenwerking met Manchester United nog hot nieuws was. Via één van mijn relaties, die toen de contacten met Manchester in het Engels verzorgde, hebben wij RAFC toen uitgenodigd voor een gratis initiatie. Deze keer heb ik zelf met de club contact opgenomen om hetzelfde te organiseren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.