vermant

Topspeelster wordt ambassadrice van Kia Vermant

MECHELEN/SINT-KATELIJNE-WAVER – Kia Vermant versterkt zijn samenwerking met eersteklasser Basket Hema SKW en stelt de nieuwe topspeelster Eline Maesschalck-Cornand van het team aan als ambassadrice van Kia Vermant.

Met de start van het nieuwe basketseizoen en de komst van Eline Maesschalck-Cornand, die de afgelopen 4 jaar actief was bij Drexel University in de VS, naar de topploeg uit Sint-Katelijne-Waver schakelt ook Kia Vermant een versnelling hoger.

Kia Vermant en SKW waren het afgelopen seizoen al partners en breiden voor het nieuwe seizoen hun samenwerking nog uit.

“De komst van Eline Maesschalck-Cornand is een uitgelezen gelegenheid om haar tijdens het komende seizoen als Kia Vermant-ambassadrice in de spotlights te zetten”, zegt operationeel manager van Kia Vermant Dirk Rosiers. “Daarom selecteerden we een knappe Kia Ceed waar ze een volledig seizoen gebruik van kan maken.”

Professionele aanpak

“Onze samenwerking is gebaseerd op het gemeenschappelijke streven naar een positief resultaat en een professionele aanpak”, zegt Chris Sonneville, verantwoordelijk voor de sponsorpartners en marketing bij Basket SKW.

“Met deze verdere samenwerking en het aantrekken van nog enkele nieuwe klinkende namen als sponsor – zoals Hema, Top Printing, Deloitte en Delen Private Bank – leggen we de verdere fundamenten om Basket Hema SKW te laten schitteren tijdens dit nieuwe seizoen.”

Het officiële startschot van de nieuwe samenwerking wordt gegeven tijdens de seizoensvoorstelling in de Mechelse showroom van Kia Vermant op 12 september.