Nieuws Mechelen Trafuco neemt ATTS over

Trafuco neemt ATTS over

Trafuco neemt ATTS over

overnameTrafuco uit Schelle, Transporteur van het Jaar 2015, neemt Alfred Talke Transport Services (ATTS) uit Zwijndrecht over. Dat meldt Truck & Business. Het is de start van de externe groeistrategie van Trafuco. ATTS is gevestigd in Zwijndrecht en bedient met 36 trekkers in hoofdzaak de West-Europese liquid bulk markt.

Trafuco investeerde in 2015 reeds in 30 nieuwe trekkers en 10 inox tankopleggers. Voor 2016 en 2017 komen daar nog 40 trekkers en 20 inox opleggers bij. Door de acquisitie van ATTS groeit Trafuco verder tot een omzet van afgerond 35 miljoen euro via een vloot van 215 trekkende voertuigen. Het totale personeelsbestand zal toenemen tot 265 personen, 100% onder het Belgische sociale zekerheidssysteem.

Trafuco is gespecialiseerd in het bieden van een totaaloplossing, voornamelijk voor liquid bulk, maar ook voor verpakte goederen en containers. Het bedrijf focust zich in hoofdzaak op de markt van de olie, chemie, afval en haventransport. Een specialisatie van Trafuco is het bevoorraden van zeeschepen met smeerolie, waarbij het bedrijf naast de vrachtwagens beschikt over 4 gespecialiseerde binnenschepen en een dedicated magazijn. In 2015 werd D2E Capital aandeelhouder van de groep in het kader van de groeiambities van de onderneming.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.