Nieuws Mechelen Trend Micro werft twee Franstalige managers aan

Trend Micro werft twee Franstalige managers aan

Trend Micro werft twee Franstalige managers aan

Antoine Borremans.

Antoine Borremans.

Beveiligingsspecialist Trend Micro, met kantoor in Mechelen, heeft twee Franstalige managers aangeworven. Jean-Claude Berben en Antoine Borremans versterken het Trend Micro Belux team. Hun aanwerving kadert in de ambitie van Trend Micro om het Franstalig landsgedeelte van België nog beter te bedienen.

Steven Heyde, regional director van Trend Micro Benelux, verwelkomt beide nieuwkomers en kijkt uit naar hun bijdrage aan de versterking van Trend Micro’s aanwezigheid in Wallonië. “Met een sterker team ben ik ervan overtuigd dat ook de bedrijven in Franstalig België de voordelen van ons aanbod zullen zien. Onze sterkere aanwezigheid zal ook zorgen voor een betere service aan de huidige Franstalige klanten. Zo kunnen we over de hele regio dezelfde kwaliteitsnormen voor producten en dienstverlening garanderen.”

Antoine Borremans (28) is Regional Account Manager voor het Franstalige landsgedeelte van Trend Micro Belgium. Hij staat in voor het beheer en de uitbouw van Trend Micro’s bestaande klanten in Brussel en Wallonië, maar ook voor het zoeken naar nieuwe opportuniteiten. Mijn taak bestaat erin om bedrijven te tonen dat Trend Micro veel meer is dan enkel een leverancier van antimalware-software. Geen enkele concurrent biedt zo veel producten in de IT security. Het is mijn taak om organisaties te tonen hoe ons aanbod een oplossing is voor hun uitdagingen en problemen.

Jean-Claude Berben.

Jean-Claude Berben.

Jean-Claude Berben (41) is Customer Service Manager in de uitgebreide Trend Micro structuur. Hij staat enerzijds in voor de ondersteuning van bestaande klanten en anderzijds begeleidt hij als trusted advisor bedrijven die op zoek zijn naar de juiste oplossing voor hun behoeften, problemen en strategieën. “Ik wil bedrijven tonen dat de traditionele security oplossingen niet meer toereikend zijn in de wereld van vandaag”, zegt Berben, “Met het groeiend aantal APT’s (advanced persistent threats) is een multi-layered security oplossing een echte noodzaak.”

Berben werkte eerder als beveiligingsexpert bij onder meer Etnic en DataRescue.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.