Nieuws Mechelen Trendhuis maakt kans als ESF-ambassadeur met preventietool tegen burn-out

Trendhuis maakt kans als ESF-ambassadeur met preventietool tegen burn-out

Trendhuis maakt kans als ESF-ambassadeur met preventietool tegen burn-out

Mechelen – Trendhuis is een zusterbedrijf van het Mechelse Time4Society, de nummer één in ons land op het vlak van de organisatie van maatschappelijke teambuildings. Trendhuis ontwikkelde een tool tegen burn-out en maakt daarmee kans om ESF-ambassadeur te worden en een som geld te winnen om de tool te lanceren.

Trendhuis heeft een efficiënte en gevalideerde preventietool tegen burn-out ontwikkeld en uitgetest in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen, met de naam Time2Grow.
Nu steeds meer mensen op hun tandvlees zitten tijdens deze langdurige pandemie, zou Time4Society deze tool graag ter beschikking stellen van bedrijven.

Tot donderdagavond kan iedereen nog stemmen op deze tool van Trendhuis. Als Trendhuis met deze tool wordt gekozen tot ESF-ambassadeur, krijgt het een som geld waarmee ze kan investeren in de toegankelijkheid van deze tool voor u en andere tijdgevers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.