Nieuws Mechelen Triamant is Antwerps KMO-laureaat

Triamant is Antwerps KMO-laureaat

Triamant is Antwerps KMO-laureaat

Zorgbedrijf Triamant, met hoofdzetel in Turnhout en vijf vestigingen verspreid over Vlaanderen, heeft woensdagavond de titel van Unizo KMO-laureaat van de provincie Antwerpen veroverd. Triamant creëert ‘bruisende buurten’ die een alternatief willen vormen voor rusthuizen en waar zowel jongeren als ouderen en mensen met en zonder zorgbehoeften leven.

Syneton en Lambrechts grepen naast de prijs.

De Antwerpse start-up The Searchers werd uitgeroepen tot beloftevolle KMO van de provincie Antwerpen. The Searchers co-financiert de productie van internationale bioscoopfilms, verzorgt de marketingcampagnes van deze films in de Benelux en onderhandelt om de films zo efficiënt mogelijk naar het publiek te brengen.

Triamant en The Searchers nemen net als de laureaten van de andere Vlaamse provincies deel aan de verkiezing van de Vlaamse KMO-laureaat en Beloftevolle KMO. De winnaar van deze verkiezing wordt bekendgemaakt op 17 november.

Onze fotograaf Joren De Weerdt zette de winnaars en de aanwezigen op de prijsuitreiking op de foto. Check snel wie er allemaal bij was.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.