Nieuws Mechelen Tripwire, Congrestival en podcasts met een saus humor

Tripwire, Congrestival en podcasts met een saus humor

Tripwire, Congrestival en podcasts met een saus humor

MECHELEN – Het team achter het congrestival Forty Two heeft grote plannen voor 2021. Naast hun jaarlijks congrestival komen er nog twee extra events aan én podcasts. “We zijn er van overtuigd dat ondernemers net nu nood hebben aan een plek waar ze ruimte krijgen om samen met anderen zichzelf de betere vragen te stellen”, zegt Jeroen Meens, de geestelijke vader van het congrestival.

In 2018 vond de eerste editie van Forty Two plaats. Forty Two is een congrestival gericht op ondernemers en ondernemende mensen. De editie van 2019 zette het succes verder. Maar toen kwam 2020, een dramatisch jaar voor live events. In plaats van het event uit te laten doven, besloten ze om net olie op het vuur te gooien.

“We hebben heel wat geëxperimenteerd in 2020 en we hebben veel geleerd”, zegt Sabine Put, geestelijke moeder van Forty Two. “In oktober kregen we nog een corona proof event van de grond op slechts een week tijd. Ook voor 2021 trekken we de kaart van fysieke events. Echte menselijke connectie krijg je nog steeds het best fysiek dus dat blijft bij ons centraal staan.”

Het eerstvolgend event dat het team aangekondigd is You Snooze, You Lose en dat gaat door op 7 mei. “Uiteraard moeten we rekening houden met de maatregelen”, weet Jeroen Meermans, event producer van Forty Two. Later op het jaar komt er een Tripwire: een comedy avond waar de line-up bestaat uit zes ondernemers die een eigen comedy set brengen. Op 22 oktober staat het gekende congrestival zelf op de planning.

Verder komen er ook podcasts. Geert De Wael, Master of Ceremony bij Forty Two en co-host van de podcast legt uit hoe de podcast is ontstaan. “Forty Two staat niet echt bekend als een stijve bedoening, maar eerder als een event waar je het onverwachte kan verwachten met een serieuze saus humor er bovenop. Die beleving wilden we onze FTE’s het hele jaar door kunnen bieden. Met The Forty Two podcast kozen we niet voor interviews met andere ondernemers, maar voor een heel ander concept.”

“Klopt,” voegt Michaël Van Damme toe, Forty Two gedragswetenschapper en co-host van The Forty Two Podcast. “Geert en ik dagen elkaar elke aflevering uit om iets nieuw uit te proberen dat ons leven zou kunnen beteren. Iets dat ons dichter bij het ultieme antwoord zou kunnen brengen: 42. We testen de opdracht uit en brengen elke aflevering verslag over onze ervaring en of het effectief ons leven heeft verbeterd. Ik wil nog niet alles verklappen, maar ik heb al veel bijgeleerd over telepathische paarden. Geert en ik kennen elkaar uit de comedy wereld, dus we zorgen voor de gekende saus humor tijdens onze podcast.”

www.thisisfortytwo.com

Podcastlink: https://open.spotify.com/show/1TUzF92hzwwrt4PRaAawYC

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.