Nieuws Mechelen Tuinkantoor is – letterlijk- je eigen bubble

Tuinkantoor is – letterlijk- je eigen bubble

Tuinkantoor is – letterlijk- je eigen bubble

BORNEM – Enkele jaren geleden verraste Insight Out met de Orbo, ronde of ovale tuinkamers. Met de Mezzo XL Multi gaat Insight Out nog een stapje verder en komt het zo tegemoet aan de vraag naar tuinkantoren.

Met plaats voor vijf personen en een grote halfronde werkruimte, tilt de Mezzo XL Multi het tuinkantoor naar een hoger niveau. De Orbo siert ondertussen al heel wat privétuinen en -terrassen, maar ook bedrijven tonen interesse. Je kunt je er namelijk afzonderen om ongestoord te werken. Of je gebruikt het om klanten te ontvangen in een unieke setting.

De Mezzo XL Multi heeft een ruime werktafel met plaats voor een laptop, smartphone, één of twee schermen en een bureaustoel. En ook voldoende opbergruimte en de optie voor een video- en/of audiosysteem. Het panoramisch uitzicht en natuurlijk daglicht vervolledigen het plaatje.

Dankzij de elektrische of infraroodverwarming is de Mezzo ook uitermate geschikt als thuiskantoor voor freelancers. Zij werken vaak het liefst in een aparte en rustige omgeving, maar hebben daarvoor niet altijd de ruimte in hun woning. Coaches en therapeuten ontvangen dan weer hun klanten in een inspirerende buitenomgeving.

De Mezzo XL Multi is multifunctioneel. Gezellig tafelen met vrienden en familie midden in de natuur, beschermd tegen alle weersomstandigheden. Blijft er iemand logeren? Dankzij het opvouwbaar bed maak je van de Mezzo snel en eenvoudig een gastenkamer. De grotere modellen hebben stroomvoorziening, ledverlichting en Bluetooth-audio. Infraroodverwarming en airco zijn in optie beschikbaar. Men kan ook persoonlijke accenten leggen op het gebied van uitrusting, textielbekleding, kleuren, enzovoorts.

www.insight-outgardens.com

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.