Nieuws Mechelen Twee nieuwe junior vennoten voor Baker Tilly

Twee nieuwe junior vennoten voor Baker Tilly

Stijn De Coen en Audrey De Bevere

Twee nieuwe junior vennoten voor Baker Tilly

MECHELEN – Baker Tilly, die accountancy, audit, corporate finance en consutancy diensten aanbiedt voor ondernemers verwelkomt twee nieuwe junior vennoten binnen haar organisatie. De nieuwe vennoten zijn Audrey De Bevere, Individual Tax Partner en Stijn De Coen, Partner – Bedrijfsrevisor.

Audrey De Bevere maakt sinds maart 2019 deel uit van het tax team van Baker Tilly. Audrey is gespecialiseerd in diverse aspecten van de personenbelasting. Ze levert onder andere advies aan bedrijven en particulieren rond internationale tewerkstelling, pensioenen uit en in het buitenland en het fiscaal regime voor artiesten en sportbeoefenaars.

Stijn De Coen is sinds 2015 actief binnen Baker Tilly. Als bedrijfsrevisor is hij  gespecialiseerd in financiële audits van familiale vennootschappen en (middel)grote vennootschappen. Daarnaast heeft hij ook ervaring in audits van VZW’s, due diligence opdrachten en de ondersteuning van klanten bij consolidatieverplichtingen.

De keuze voor een verdere carrière binnen Baker Tilly was voor de kersverse vennoten evident. Audrey De Bevere: “Bij Baker Tilly hangt er een ongedwongen en goede sfeer, ik voel me sinds dag 1 hier op mijn gemak en welkom. Het is een stijl van ondernemen en werken die goed bij me past.” Ook voor Stijn was de sfeer bij Baker Tilly een doorslaggevende factor: “Tussen de verschillende afdelingen is er een nauwe verbondenheid, en hangt er een familiale en positieve sfeer.”

Ook de sterke groei van Baker Tilly en toekomstvisie speelt een belangrijke rol in hun keuze. “Het is steeds mijn ambitie geweest om intern door te groeien. En Baker Tilly geeft ook volop kansen aan jongen mensen”, zegt Stijn De Coen. “Vandaag zijn we met verschillende kantoren in België sterk vertegenwoordigd,” vult Audrey De Bevere aan, “Het internationaal netwerk van Baker Tilly is een groot pluspunt in onze praktijk waar globalisatie steeds belangrijker wordt. Baker Tilly is in volle groei, en ik wil daar graag actief aan deelnemen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Mechelen
Mechelen

Student zoekt bedrijf

MECHELEN -  De laatstejaarsstudenten bachelor Bedrijfsmanagement en Organisatie & Management van Thomas More zijn op zoek naar bedrijven waarvoor ze… Lees meer

Mechelen
Mechelen

BDO neemt Beirens & Wellens over

MECHELEN - Advieskantoor BDO neemt het Antwerpse accountants en belastingadviseurs Beirens & Wellens (B&W) over. De overname van B&W past in… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.