Twee ton fruit voor Tormans-medewerkers

tormansTormans, gespecialiseerd in de detachering en recrutering van technische specialisten, werkt al een jaar zonder ongevallen. Om het personeel te bedanken voor hun inzet, werd deze week bij alle Tormans-medewerkers thuis een fruitmand (ca. 4 kg)  afgeleverd.

Fruitsnacks uit Nieuwerkerken-Sint Truiden heeft de ca. 350 fruitmanden afgeleverd in over heel Vlaanderen. Zo werd er bijna 2 ton fruit verdeeld.

Tormans koos ervoor om de personeelsleden een fruitmand aan te bieden met de gedachte: "1 jaar zonder ongeval, daar plukken we samen de vruchten van."

Frans Eyckmans, preventieadviseur bij Tormans (op de foto samen met Sigrid van den Eynde, een van de medewerkers van het eerste uur): "Veilig werken is een opdracht van iedere medewerker op ieder moment. Ik ben blij dat we hen met deze fruitmand een kleine attentie kunnen aanbieden."

"Algemeen scoort Tormans op het vlak van veiligheid en gezondheid goed: de jaarcijfers (zowel wat betreft de ernst als de frequentie) liggen al ettelijke jaren ruim onder het sectorgemiddelde, en veiligheid is een steeds weerkerend issue op alle bijeenkomsten.  Het  VCA**-certificaat is voor de klanten een bewijs van deze aanpak."