Unizo Mechelen speeddate Foto: Unizo Mechelen

Unizo Mechelen organiseert speeddate voor ondernemers

Unizo Mechelen organiseert op dinsdagavond 27 februari voor de tweede keer een speeddate voor ondernemers. Ze kunnen er met elkaar in gesprek gaan, hun zakelijke connecties versterken en waardevolle inzichten delen.

Tijdens de speeddate kunnen ondernemers uit de Dijlestad op een informele manier met elkaar in contact komen en hun netwerk vergroten. “Het evenement belooft een boeiend programma waarbij deelnemers niet alleen de kans krijgen om te netwerken met talrijke ondernemers, maar ook om geïnspireerd te worden door enkele prominente ondernemers die hun kijk geven op netwerken”, zegt Piet Verlinden van Unizo Mechelen.

“We nodigen alle Mechelse ondernemers, groot en klein, uit om deel te nemen aan deze unieke gelegenheid om te netwerken, te leren en te groeien”, aldus Verlinden. “Je kan er luisteren naar boeiende verhalen van ondernemers die hun inzichten delen en ontvangt meteen heel wat tips van ervaren ondernemers om je netwerkvaardigheden te verbeteren.”

De speeddate van Unizo vindt plaats op dinsdagavond 27 februari van 18 tot 22 uur in het Officenter Mechelen in het bedrijventerrein Mechelen-Noord.