Nieuws Mechelen Unizo organiseert online event met Geert Noels

Unizo organiseert online event met Geert Noels

Unizo organiseert online event met Geert Noels

PROVINCIE ANTWERPEN – Op 20 november geeft Unizo Provincie Antwerpen de ondernemers een stevige duw in de rug met de Dag van de Ondernemer. In de provincie Antwerpen willen ze alles geven met een digitale proloog van jewelste. Op 19 november wordt het startschot van de koers gegeven door Geert Noels.

Het afgelopen jaar was voor de meeste ondernemers de zwaarste koers van hun leven. Maar één ding hebben ze de voorbije maanden wel bewezen: dat ze flandriens zijn.
Daarom werd Geert Noels uitgenodigd om op 19 november de digitale proloog te rijden. In zijn nieuwste boek Gigantisme  toont hij in 10 stappen hoe giganten getemd kunnen worden, en hoe ondernemers in een tijd van “nepkapitalisme” in het zadel blijven.

Een gezonde toekomst voor onze economie zal kleiner, trager én gelukkiger zijn.
Schrijf je nu in voor dit online event. Samen staan we recht, kijken we vooruit en gaan we er voor. We blijven rijden! De proloog start om 20u. Je ontvangt de deelnamelink op voorhand, na inschrijving.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.