Utopolis stelt Drive-In Movies Mechelen uit

driveinUtopolis stelt de opening van de zomerse Drive-In Movies uitzonderlijk een week uit, van vrijdag 1 juli naar donderdag 7 juli. Door de hevige regenval van de laatste weken is het terrein van het recreatiedomein De Nekker in Mechelen te nat. Om te voorkomen dat bezoekers hun auto vastrijden, gaan de zomerse filmavonden dit jaar dus een week later van start.

"Mei en juni zijn al uitzonderlijk natte maanden geweest. Daardoor is het terrein waar de Drive-In Movies in Mechelen elk jaar plaatsvinden volledig verzadigd. We hebben daarom besloten om de opening in Mechelen uit te stellen naar volgende week donderdag 7 juli. We willen er 100% zeker van zijn dat we de filmfans een comfortabel bezoek aan onze openluchtcinema kunnen garanderen", aldus Utopolis-woordvoerster Tanja Piessens.

Mensen die al een ticket hebben gekocht voor de eerste week van de Drive-In Movies (1 tot 6 juli) kunnen het gratis omruilen voor een Drive-In Movie op een andere dag. Om de vertraging te compenseren, worden er extra vertoningen georganiseerd op maandag 15 augustus en zondag 28 augustus.

De Utopolis Drive-In Movies zijn deze zomer aan hun twintigste editie toe. Daarom mogen alle jongeren die dit jaar hun twintigste verjaardag vieren, gratis naar de openingsavond met Independence Day: Insurgence. Utopolis vertoont in augustus tijdens de Throwback Thursdays (#TBT) in Mechelen ook de grootste klassiekers: van Titanic, Grease en Ghostbusters tot Jaws.

De vertoningen hebben plaats van 7 juli tot en met 28 augustus , elke dag van woensdag tot en met zondag. Een ticket kost 6 euro. De toegang is gratis voor chauffeurs van oldtimers (behalve op vrijdag en zaterdag), mits het voorleggen van een geldig bewijs.