VanDessel

Van Dessel neemt belang in Swaegers Verzekeringen

BERLAAR – Van Dessel Insurance Brokers heeft een strategische participatie genomen in de Turnhoutse sectorgenoot Swaegers Verzekeringen. De verzekeringsmakelaar uit Berlaar ziet dit als een nieuwe stap in het groeiplan om een leidende speler in de sector te worden.

Swaegers Verzekeringen treedt al 30 jaar op als makelaar en consultant voor ondernemingen. Het kantoor heeft heel wat transport- en productiebedrijven als klant en beheert daarnaast de verzekeringsportefeuille van particuliere klanten. Zaakvoerders Koen Van Hees en Koen Druyts sturen er een team van een twintigtal medewerkers aan.

Waarden

“De keuze voor Swaegers Verzekeringen als strategische groeipartner is zeer bewust genomen”, vertelt Patrick Verlinden, ceo van Van Dessel.

“Het gaat om een onafhankelijk makelaarskantoor dat in zijn beleidsvoering dezelfde waarden hanteert als Van Dessel. Bovendien beschikt het team over sterke verzekeringstechnische kennis. We zien er dus de ideale partner in om onze groeiambities te realiseren en onze specialisatie in transport- en corporate verzekeringen verder te verdiepen.”

Voor de klanten van Swaegers Verzekeringen verandert er niets. “Hun vertrouwde makelaar in het Turnhoutse kantoor zal hen blijven bijstaan.”