Nieuws Mechelen Van Dievel Transport wint Top Carrier Award 2021

Van Dievel Transport wint Top Carrier Award 2021

Louis De Wael met Jean-Pierre Maes die vorige maand nog een award won

Van Dievel Transport wint Top Carrier Award 2021

MECHELEN – Transporeon’s Carrier of the Year Award erkent die vervoerders die een uitstekende klantbetrokkenheid en de hoogste transparantie bieden. De award beloont het werk van transporteurs die het hele jaar door hard werken in een hypercompetitieve industrie.

Transporeon, de organisator van de Top Carrier Award, is aanbieder van een logistiek platform waarop vervoerders, retailers, verladers en hun klanten onderdeel worden van het grootste samenwerkingsnetwerk voor transport en logistiek ter wereld.

In de periode van 1 april tot 30 mei werden gegevens verzameld vanuit het Transporeon-platform om de Top 3 Carriers van elke categorie te identificeren die een award winnen. In totaal zijn er zes winnaars zijn.

Vervoer Van Dievel uit Mechelen won de ‘Most committed carrier Award 2021’ in de categorie van de KMO-carriers. Proficiat !

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.