Nieuws Mechelen Van Hove Garages opent vierde vestiging

Van Hove Garages opent vierde vestiging

Van Hove Garages opent vierde vestiging

Van Hove Garages uit Berlaar heeft Garage Raf Vergauwen uit Beveren-Waas overgenomen. Dat meldt Truck & Business. De Beverse garage wordt omgedoopt tot Van Hove Truck Center Beveren. Met de opening van dit nieuwe filiaal telt Van Hove Garages nu vier vestigingen: in Berlaar, Herent, Wommelgem en Beveren. De vier vestigingen zijn allemaal officiële servicepunten van Renault Trucks.

Van Hove Garages werd in juni door Transportmedia uitgeroepen tot Super Best Dealer 2016. Het bedrijf gaat verder op zijn elan en breidt het aantal servicepunten nu nog uit. Van Hove zoekt ook meteen al een extra werknemer voor de Beverse vestiging.

“De opening van een vierde volwaardig truckcenter op Linkeroever was een logische stap voor ons”, zegt Luc Van Hove. “Onze klanten bevinden zich in Groot-Antwerpen, aan beide kanten van de Schelde. De klanten op Rechteroever kunnen we bedienen vanuit Wommelgem. Voor de klanten van Linkeroever hebben we nu Beveren. Tot april 2018 kunnen we de huidige garage gebruiken. Tegen dan zullen we een nieuw locatie zoeken in de buurt, ook als dealer van Renault Trucks.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.