Nieuws Mechelen Van Reet van Adecco naar Kinepolis

Van Reet van Adecco naar Kinepolis

Van Reet van Adecco naar Kinepolis

vanreetBjorn Van Reet is vanaf 17 september de nieuwe CIO van Kinepolis Group. Hij zal bij de snel groeiende groep de IT- en netwerkomgeving verder stroomlijnen en de digitalisering verder uitbouwen.

Van Reet, die in Hofstade woont met zijn vrouw en vier kinderen, is ICT-manager. Hij begon zijn carrière bij Inventive Designers om daarna over te stappen naar de Cronos Group.

In 2002 kwam hij terecht bij Adecco, waar hij begon als system manager. Hij groeide er snel door tot ICT Service Delivery Manager & Corporate Project manager. In 2012 werd Bjorn Van Reet benoemd tot vice president client management EMEA binnen de internationale Adecco groep. Twee jaar later werd hij managing director van Adecco-dochter Modis. Als CIO was hij bij Adecco verantwoordelijk voor de IT-noden van 750 werknemers en 120 kantoren in België.

Bjorn Van Reet noemt zichzelf gepassioneerd door leiderschap en innovatie. “Ik wil mensen helpen het beste uit zichzelf en anderen te halen, rekening houdend met de snel veranderende wereld. Ik probeer ook steeds zelf mijn grenzen op professioneel gebied te verleggen en nieuwe uitdagingen te zoeken.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.