Nieuws Mechelen Van Saet Security en JM Security worden één bedrijf

Van Saet Security en JM Security worden één bedrijf

Van Saet Security en JM Security worden één bedrijf

BONHEIDEN – Vanaf 1 januari 2023 zijn Van Saet Security en JM Security, allebei gekende beveiligingsfirma’s in onze regio, een en hetzelfde bedrijf. De twee firma’s hebben eenzelfde aanpak en visie op veiligheid, waardoor er voor hun 3 000 klanten door de fusie zo goed als niets verandert.

Van Saet Security en JM Security plaatsen en onderhouden allebei hoogwaardige beveiligingssystemen in bedrijven en privéwoningen. Door het stijgende aantal klanten was Jan Mariën, die JM Security 30 jaar geleden oprichtte, al een tijdje op zoek naar een betrouwbare, lokale partner met dezelfde aanpak en visie op veiligheid.

“Ik ben trots op wat ik met mijn bedrijf tot nu toe gerealiseerd heb. Ik wil mijn klanten dan ook de beste service blijven geven. Daarom zocht ik een betrouwbare partner met een stevige ervaring en een familiaal karakter”, zegt Jan Mariën.

Van Saet Security keek op hetzelfde moment uit naar mogelijkheden om te groeien vertellen Kristoffer en Mathias Van Saet: “Kunnen samenwerken met Jan Mariën van JM Security is voor ons een mooie kans om onze band met de regio te verstevigen. JM Security is ook een speler in de sector waar we enorm naar opkijken. Verder is het voor ons een absolute prioriteit om onze klanten echt te kennen en hen de dienstverlening te geven die ze nodig hebben.”

Over Van Saet Security

Het bedrijf opereert sinds 2014 vanuit Bonheiden en is gespecialiseerd in alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole en brandbeveiliging. Het bedrijf heeft een team van 10 experten staat een.

Over JM Security

JM Security is al 30 jaar een gevestigde waarde in de regio Mechelen. Het bedrijf heeft (meer dan) 1 500 klanten, is gelegen in Rumst en gespecialiseerd in hoogwaardige alarmsystemen, brandbeveiliging en camerabewaking. JM Security richt zich voornamelijk op villa’s en kmo’s in en rond Mechelen.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.