Van Tornhout weg bij Telenet

vantornhoutTelenet is zijn Director Product Management TV kwijt. Laurent Van Tornhout die deze functie drie jaar lang uitoefende, stapt over naar het Hasseltse Zappware. Hij wordt er Vice President Product & Marketing. Zappware verkoopt wereldwijd apparatuur en software om digitale tv te kijken.

Van Tornhout heeft veel ervaring in de sector. Voor zijn Telenet-periode was hij actief bij Ericsson, Nokia-Siemens Networks, Proximus en Philips.

Van Tornhout is er klaar voor: "Telecomoperatoren moeten hun videodiensten aanbieden met het gemak en de wendbaarheid van webmasters die een website in de lucht houden", vindt hij. "Dit houdt de snelle introductie in van relevante toepassingen en inhoud. Zappware heeft al bewezen dat het over de juiste blokjes beschikt om voor de klanten een mooie tv-beleving te bouwen. Ik wil helpen om deze mogelijkheden verder te ontwikkelen."

Patrick Vos, CEO van Zappware, vindt de tijd rijp om mensen als Van Tornhout aan boord te halen: "We kijken tegen interessante tijden aan. We zijn al sinds 2001 bezig met oplossingen voor digitale tv te ontwikkelen. Het is nu tijd voor het volgende niveau. Om onze groei-ambitie waar te maken, hebben we een ervaren collega nodig die op product- en marketingniveau zijn strepen heeft verdiend."