Towalkagain

VanRoey.be ondersteunt To Walk Again

Van Roey ICT Group heeft begin dit jaar een partnership gesloten met de vzw To Walk Again. Het Turnhoutse bedrijf, met kantoor langs de E19 in Mechelen, ondersteunt de organisatie van stichter en boegbeeld Marc Herremans de komende jaren in al haar ICT-noden. VanRoey.be zal in ruil voor de geleverde diensten mee worden opgenomen in de communicatie van To Walk Again. Bovendien wordt er visibiliteit tijdens events geboden.

“We gingen graag in op de vraag van Johan Cremery om To Walk Again en het Postrevalidatiecentrum, dat door de vzw wordt gebouwd, te ondersteunen op het vlak van ICT”, zegt general manager Pat Van Roey. “Niet alleen in ons bedrijf, maar ook in ons MVO-beleid staan sport en gezondheid centraal. Daarnaast hebben we een groot hart voor goede doelen die gezondheid vooropstellen, liefst dan nog initiatieven die sport en gezondheid ondersteunen voor mensen met een fysieke of mentale beperking. Wanneer hierbij een link wordt gelegd met nieuwe technologieën – onze core business – dan worden we helemaal enthousiast.”

Van Roey ICT Group, met vestiging in Mechelen, is een strategische ICT-partner voor haar klanten en staat garant voor expertise en service. VanRoey.be is een toonaangevende onderneming, gepassioneerd door de mogelijkheden van ICT. Het bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring in de sector.