Nieuws Mechelen VanRoey.be verovert opnieuw twee prijzen

VanRoey.be verovert opnieuw twee prijzen

VanRoey.be verovert opnieuw twee prijzen

Sales Director Eric Primus neemt namens VanRoey.be de award in ontvangst.

Sales Director Eric Primus neemt namens VanRoey.be de award in ontvangst.

ICT-specialist VanRoey.be heeft opnieuw twee prijzen in de wacht gesleept. Veeam erkent VanRoey.be voor het tweede jaar op rij als SMB Partner of the Year. Dat is de Belgische partner die het meest bijgedragen heeft tot de kwaliteit, het succes en de innovatie van Veeam gedurende het afgelopen jaar.

Nog mooier is dat VanRoey.be dit jaar ook de Customer Choice Award mee naar huis mocht nemen. Van de 100 Belgische partners van Veeam waren het vooral de klanten van VanRoey.be die de moeite namen om te stemmen en zo hun tevredenheid over VanRoey.be als hun ICT-partner en leverancier van Veeam Software te uiten. Deze erkenning geeft het team van VanRoey.be opnieuw een duwtje in de rug.

Sales Director Eric Primus: “Strategische partnerships kunnen je marktpositie en data veilig stellen. Samen met Veeam bieden wij onze klanten oplossingen voor de beveiliging van hun datacenter, of dat nu on premise, in de cloud of hybride (een combinatie van beide) is. Door data altijd beschikbaar te houden, dataverlies te voorkomen en data zeer snel te herstellen bij incidenten, zorgen we ervoor dat bedrijven en organisaties continu operationeel blijven. Ook zo ondersteunt ICT de strategie van onze klanten.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.