Nieuws Mechelen VB Partners Immobiliën verhuist van Duffel naar Lint

VB Partners Immobiliën verhuist van Duffel naar Lint

VB Partners Immobiliën verhuist van Duffel naar Lint

De vestiging van VB Partners Immobiliën in Duffel zal in de loop van 2022 verhuizen naar Lint. Na Ranst, Antwerpen, Duffel en een hoofdkantoor in Wijnegem, opent VB Partners Immobiliën binnenkort ook nog een vestiging in Kapellen.

In de loop van 2022 zal het kantoor van Duffel verhuizen naar Lint wegens grote vraag in deze regio. “Het full-service kantoor zal een nieuwe kantoorbeleving aanbieden dat voelt als ‘thuiskomen’ voor de klanten met dank aan de samenwerking met interieurarchitect Steven Van Dooren. Er wordt gewerkt met warme materialen, een gezellig salon en een centrale keuken met keukeneiland waarbij tasje koffie gecombineerd kan gaan met het openslaan van een plan”, zegt makelaar Evert Van Bogaert.

Het nieuwe kantoor in het centrum van Kapellen opent op 21 december de deuren. Met deze opening lanceert VB Partners Immobiliën meteen de nieuwe afdeling VB Luxe Vastgoed. Deze zal zich uitsluitend bezighouden met de crème de la crème van de vastgoedmarkt waarbij discrete listings een belangrijke focus zullen vormen. Hierbij werden strategische samenwerkingen afgesloten met enkele vermogensbegeleiders en verzekeraars.

Voor de opening van de nieuwe kantoren is VB Partners Immobiliën nog op zoek naar ambitieuze vastgoedprofielen om het team te versterken. Met deze nieuwe kantoren wenst VB Partners Immobiliën haar organische groei op een duurzame manier verder te zetten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.