Nieuws Mechelen Verelst zoekt 30 nieuwe krachten

Verelst zoekt 30 nieuwe krachten

CEO Kurt Geens. Foto Joren De Weerdt.

Verelst zoekt 30 nieuwe krachten

De laatste maanden volgen de projecten bij Groep Verelst elkaar heel snel op. Dit heeft tot gevolg dat er momenteel zo’n 30 vacatures in de bedrijfs-, woning-, project-, renovatie-, staal- en betonbouw openstaan. Momenteel telt Groep Verelst 427 werkkrachten in de vestigingen in Rumst, Putte, Heist-Op-Den-Berg en Ham.

Kurt Geens, ceo van Groep Verelst: “We realiseren de komende maanden veel renovatie- en nieuwbouwprojecten, zoals een nieuw distributiecentrum voor Carglass in Bilzen en de bouw van retailpark Redeveco in Ternat. In de woningbouw is ook de BEN-formule zeer in trek. Het zijn woningen die weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Om al die kwalitatief hoogstaande projecten af te leveren, zijn enthousiaste medewerkers, die echt goesting hebben om voor ons te werken, meer dan welkom.”

Er zijn een pak vacatures in de verschillende vestigingen in Ham, Rumst en Putte. Naast jobs binnen de vernieuwde aankoopafdeling, zoekt Groep Verelst ook chauffeurs, installateurs, calculatoren, projectleiders, enzovoort.

Kurt Geens wil de nieuwe aanwervingen via een campagne op onder meer de sociale media bekend maken. “De boodschap Als je doet wat je graag doet, hoef je nooit te werken verspreiden we nu ook op postkaartjes en we vragen aan elk personeelslid om er minstens één uit te sturen naar kennissen, vrienden of familie. Het oude principe van de kettingbrief, zeg maar, maar dan op een leuke, virale manier.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.