Nieuws Mechelen VINK lanceert ACP platen met unieke coating

VINK lanceert ACP platen met unieke coating

VINK lanceert ACP platen met unieke coating

HEIST-OP-DEN-BERG – Na een periode van intensief onderzoek introduceert Redbond met trots een nieuwe en unieke Advanced coating. Als exclusieve Redbond verdeler in België mag kunststoffen Vink uit Heist-op-den-Berg het vernieuwde ACP gamma van Redbond voorstellen.

De kwalitatieve kunststof ACP platen van Europese makelij zijn voorzien van een hoogtechnologische coating die een optimale inkthechting garandeert, en dit zowel voor UV als voor latex inkten. Hierdoor behoren eventuele hechtingsproblemen op ACP voortaan tot het verleden. Bovendien zorgt de nieuwe coating voor een ongezien, levendig printresultaat.

Als kers op de taart werd de nieuwe Redbond Advanced als eerste en enige ACP plaat ter wereld door HP gecertificeerd voor haar latex inkttechnologie.

Redbond 2D Avanced is exclusief verkrijgbaar bij Vink. In een later stadium wordt het volledige Redbond assortiment voorzien van de nieuwe Advanced coating.

www.vink.be

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Heist-op-den-Berg
Heist-op-den-Berg

RoboJob zet stap naar de USA

HEIST-OP-DEN-BERG - Nadat het zich in Europa marktleider mag noemen met meer dan 1.000 installaties, zet RoboJob de stap richting… Lees meer

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.