Nieuws Mechelen Virtueel verjaardagsfeestje bij Het Anker

Virtueel verjaardagsfeestje bij Het Anker

Charles Leclef van Brouwerij Het Anker

Virtueel verjaardagsfeestje bij Het Anker

MECHELEN – Op 24 februari het de geboortedag van Keizer Karel. Dat wordt door brouwerij Het Anker ieder jaar gevierd omdat de Gouden Carolus-munt van Keizer karel, zijn naam gegeven heeft aan het Mechelse bier. Omdat dat dit jaar niet kan, voorziet de brouwerij een virtueel verjaardagsfeest waarin eigenaar Charles Leclef, die je onlangs nog in onze videoreeks 21 over 21 kon zien, live vragen beantwoordt via Facebook.

In normale omstandigheden krijgen bezoekers een gratis rondleiding en kunnen ze het brouwproces van Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Imperial Dark volgen. Nu zal het verjaardagsfeest dus virtueel zijn en eigenaar Charles Leclef zal live vragen beantwoorden via Facebook.

Charles Leclef, vijfde generatie eigenaar van Het Anker, vertelt op de Facebookpagina van de brouwerij alles over Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Imperial Dark. Sinds 1999 wordt dat bier gebrouwen op 24 februari, de geboortedag van Keizer Karel V. “Het is jammer dat we dit jaar de liefhebbers van ons bier niet kunnen ontvangen op de brouwerij. Op deze manier kunnen we er samen toch een leuk verjaardagsfeest van maken,” aldus Charles Leclef. Hij leidt je virtueel rond in de brouwzaal en vertelt over het ontstaan, het brouwproces en de gebruikte kruiden.

Na afloop krijgt iedereen de kans om nog extra vragen te stellen. “Het fijnste aan de open brouwdag vind ik het contact met onze fans. Het is inspirerend om met hen van gedachten te wisselen. Dat wilde ik dit jaar ondanks alles zeker niet missen. Ik kijk al uit naar de vragen die ik via Facebook voorgeschoteld zal krijgen,” zegt Charles.

Wie de Facebook live sessie wil volgen, kan op 24 februari om 21u terecht op de pagina van Brouwerij Het Anker via https://www.facebook.com/hetanker. Tijdens de live sessie kan je je vragen insturen via de chatfunctie.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Heist-op-den-Berg, Lier
Heist-op-den-Berg

Einde verhaal voor vijf bedrijven

WILLEBROEK – HEIST-OP-DEN-BERG – MECHELEN – LIER – PUTTE - De ondernemingsrechtbank van Antwerpen afdeling Mechelen heeft het faillissement geopend… Lees meer

Hofstade, Mechelen
Hofstade

Bijzaak: Liefde is…

Op vrijdag sluiten we de week van ‘Made in Mechelen’ af met een eigenzinnige terugblik op de voorbije dagen of… Lees meer

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.