Nieuws Mechelen Visma en ionProjects brengen samen bedrijfssoftware op de markt

Visma en ionProjects brengen samen bedrijfssoftware op de markt

Visma en ionProjects brengen samen bedrijfssoftware op de markt

MECHELEN – De Europese leider in cloudoplossingen Visma neemt ionProjects over. Het techbedrijf uit Mechelen is inmiddels de vijfde Belgische leverancier van cloudsoftware voor bedrijven die aansluit bij Visma.

IonProjects is in 2010 opgericht als ontwikkelaar van projectbeheer- en planningssoftware. Vandaag is het bedrijf een vaste waarde voor dienstenleveranciers binnen consulting, finance, engineering, ict, architecten- en marketingbureaus. Waar eerder overgenomen Belgische bedrijven zich vooral richten op het kmo’s, bedient ionProjects vooral grotere bedrijven.

Europese groeikansen

“Door onze toetreding bij Visma creëren we een enorm groeipotentieel voor ionProjects”, zegt Wim Stevens, mede-directeur van ionProjects. “We zien in het bijzonder groeikansen in Nederland en de Scandinavische landen. Tevens biedt het sterke merk van Visma en de samenwerking met andere Visma bedrijven extra kansen.”

“Door aansluiting bij Visma krijgen we bovendien ondersteuning vanuit de techhubs bij de doorontwikkeling van ons API integratieplatform”, vult mede-directeur Koen Claes aan. “Ook bieden we onze huidige en toekomstige klanten continuïteit, nu we onderdeel zijn van een groot Europees technologiebedrijf, terwijl we toch nog onze eigen bedrijfsvoering kunnen blijven bepalen.”

IonProjects blijft nu onder de eigen naam en met het huidige team opereren als zelfstandig onderdeel binnen de Visma Groep. Wel gaat het samenwerkingen opzetten met andere Vismabedrijven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.