Nieuws Mechelen Voka Mechelen geeft denaftrap

Voka Mechelen geeft denaftrap

Voka Mechelen geeft denaftrap

September is halfweg en dat betekent dat ook het werkingsjaar van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen op gang wordt getrapt. Dat gebeurde dit jaar met denaftrap, een vernieuwd concept waarbij netwerking centraal staat. Als surplus waren er nog actieve workshops en een stand-upcomedyshow. Een honderdtal ondernemers kwamen langs bij het Hof van Beatrijs in Lier.

De dag werd aangevat met workshops. Skycan uit Heist-op-den-Berg, Business Bike Solutions uit Bornem, Volvo Vermant met vestigingen in Mechelen, Rumst en Bornem, AMS Belgium en Engie deelden hun expertise. Naast de vergroening van het bedrijfswagenpark, kwamen ook elektrische wagens en elektrische fietsen aan bod. Daarnaast was er aandacht voor drones in het bedrijfsleven en de evolutie van robotica in de ondernemerswereld.

Na de verwelkoming door Roel Dockx, algemeen directeur van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen, nam secretaris-generaal Niko Demeester van Voka het woord. Hij kwam terug op het zomerakkoord en de reeds bekende, concrete inhoud van de hervormingen op vlak van fiscaliteit en de arbeidsmarkt.

De avond werd afgesloten met een stand-upcomedyshow van Thomas Smith en een netwerkreceptie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.