Nieuws Mechelen Voka start met eigen TV-journaal

Voka start met eigen TV-journaal

Voka start met eigen TV-journaal

MECHELEN – Voka – KvK Mechelen-Kempen pakt uit met Voka Facts. Zeg maar een eigen journaal. Xavier Taveirne (VRT, Radio 1) en Tom Laveren (Voka – KvK Mechelen-Kempen) praten ondernemers in vijf minuten bij met het laatste nieuws van de Voka-Kamer.

“Bedoeling is om nog dichter bij de ondernemer te staan. Time is money. We doen het zo beknopt mogelijk. Het hart van Voka Facts is onze nieuwe conjunctuurbarometer. Die laat ondernemers toe om zes maanden vooruit te kijken in de tijd. We willen ondernemers, in deze onzekere tijden, toch enige houvast geven. Met de conjunctuurbarometer geven we inzicht in de laatste trends in de bouw- en autosector en op de arbeidsmarkt”, zegt Tom Laveren.

Elk kwartaal gaat Xavier Taveirne in gesprek met Tom Laveren. Voka Facts is te zien via de social mediakanalen van Voka – KvK Mechelen-Kempen. Leden krijgen meer info via de nieuwsbrief.

 Bekijk hieronder de eerste aflevering.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Bonheiden, Duffel
Bonheiden

Huizenjager wordt vastgoedmakelaar

PUTTE – MECHELEN – LIER - HEIST-OP-DEN-BERG - DUFFEL - SINT-KATELIJNE-WAVER – Erik Sels, de eindredacteur van het bekende televisieprogramma… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Sint-Katelijne-Waver
Sint-Katelijne-Waver

Maanhoevebad zoekt uitbater

SINT-KATELIJNE-WAVER - Het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver is op zoek naar een uitbater voor het Maanhoevebad en de bijhorende cafetaria. Het… Lees meer