Nieuws Mechelen Volop actie in Pullaar Logistics

Volop actie in Pullaar Logistics

Volop actie in Pullaar Logistics

De bouw van een logistiek centrum kan snel gaan, en dat is ook het geval geweest bij het optrekken van Pullaar Logistics, het nieuwe distributiecentrum van logistiek dienstverlener Gilbert De Clercq in Puurs.

In december werd de symbolische eerste steen gelegd, en nu is het centrum van 26.500 m² al volop operationeel. Het wordt gebruikt voor de verpakkingsgroep Crown Packaging. Voorheen verzorgde Gilbert De Clercq een deel van het transport voor Crown Packaging. Via Pullaar Logistics worden nu ook de logistieke stromen van het bedrijf aangepakt.

Bijna alle palletplaatsen van het logistiek centrum worden reeds benut. De capaciteit kan nog worden verhoogd door o.a. de hoogte van het gebouw nog beter te benutten en nieuwe machines in te zetten.

In het nieuwe centrum kunnen zeventig werknemers aan de slag. Gilbert De Clercq heeft trouwens nog steeds vacatures.

De bouwwerken zijn nog niet volledig afgerond. Er wordt nog gewerkt aan kantoren voor Crown Packaging Benelux. Voor de bouwwerken werd voorrang gegeven aan het distributiecentrum.

Pullaar Logistics in Puurs heeft 23 laadpoorten en is  BREEAM-gecertifieerd. Het centrum moet bijdragen aan de groei van Gilbert De Clercq. Vorig jaar draaide het bedrijf een omzet van 60 miljoen euro. Voor 2017 wordt gerekend op een groei van ongeveer 5%, onder meer dankzij Pullaar Logistics.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.