BMW-M4-CS-Shanghai

WAS-CO laat bolides schitteren op internationale autoshows

WAS-CO car cleaning expertise uit Mechelen, gespecialiseerd in car detailing, heeft zopas een reeks topwagens laten schitteren op de motorshow van Shanghai. Meer dan 50 voertuigen van BMW, MINI en Rolls-Royce werden er onder leiding van de WAS-CO experten ruim een week gepoetst tot ze in topconditie waren.

Al jaren zijn Gert Schelfhout en zijn team present op de grootste motorshows ter wereld. Vaak zijn ze als enige Belgische bedrijf aanwezig op deze monsterevents, en daar zijn ze best wel trots op. "Het is niet voor iedereen weggelegd om wereldpremières, topmodellen, supercars of zelfs de mythische Rolls-Royce klaar te maken voor de shows", zegt sales- en marketingexpert Guy Verley van WAS-CO.

"Er wordt een beroep gedaan op WAS-CO tijdens de motorshows van Brussel, Frankfurt, Parijs, Genève en zelfs Peking en Shanghai. De aanwezige voertuigen worden enorm belast tijdens deze shows. Een degelijke voorbereiding van binnen- en buitenkant is dus onontbeerlijk. Ook tijdens het event blijft er iemand van WAS-CO aanwezig in Shanghai om de dagelijkse reinigingen verder op te volgen. Bezoekers en klanten willen nu eenmaal elke dag voor perfect glimmende bolides staan en in kraakzuivere interieurs plaatsnemen. Het seizoen van de grote motorshows zit er intussen op voor WAS-CO. Nu leggen we contacten voor de volgende edities, met start op de Frankfurt International Motorshow IAA, in september."

In de zomer focust WAS-CO eveneens op events. "Met de zomer in aantocht duiken in België meer auto’s op bij events, zoals een grote paardenjumping, een zomerfestival of zelfs een beach bar. Deze wagens worden opgesteld door dealers of hoofdverdelers voor sponsor- en commerciële doeleinden. Ook hier kan WAS-CO deze wagens laten schitteren."