Nieuws Mechelen Wear And Work opent nieuwe showroom in Mechelen

Wear And Work opent nieuwe showroom in Mechelen

Wear And Work opent nieuwe showroom in Mechelen

MECHELEN – Het familiebedrijf Wear And Work verhuisde onlangs van Zemst naar Mechelen waar het in de Motstraat 60 M een nieuwe showroom opende. Wear And Work is gespecialiseerd in werkkledij en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s).

“Als trendsettende en bepalende speler, zijn we een betrouwbare leverancier in alles wat met werkkledij, bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en PBM’s te maken heeft. Trouwe klanten, een gemotiveerd team en een waaier van premium topmerken vormen de basis van ons succes”, zegt zaakvoerder Jay Thoen.
Wear And Work verdeelt merken zoals Blåkläder, Projob, James Harvest, De Berkel, Chaud Devant, Sixton Peak, Red Brick, Grisport, Cofra en Artelli. Daarnaast personaliseren, bedrukken en borduren ze ook werkkledij.

De voorbije maanden werd veel aandacht besteed aan de digitalisering. Naast de fysieke winkel beschikt Wear And Work ook over een webshop. Het aanbod bestaat uit ongeveer 10.000 verschillende kledingstukken en tal van workwear merken. Wear And Work specialiseerde zich in kledij voor de bouw maar kan ook geschikte bedrijfskleding  aanbieden voor andere sectoren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.