Nieuws Mechelen Werken aan toekomstig congrescentrum Constant van start

Werken aan toekomstig congrescentrum Constant van start

Werken aan toekomstig congrescentrum Constant van start

LIER – Op de Grote Markt in Lier is de restauratie begonnen van de voorgevels van twee historische gebouwen. In ’t Schaekberd en In de Roode Flesch waren in het verleden onder meer de stadsdiensten gevestigd. De gebouwen worden nu omgevormd tot congrescentrum Constant.  

In 2019 werden de gebouwen eigendom van het Lierse ondernemerskoppel Liesbeth Schwartz en Paul Van den Broeck. Zij willen Lier op de kaart zetten als congreslocatie en bouwen er congrescentrum Constant, genoemd naar de grootvader van Paul.

Woensdag werd begonnen met de restauratie van de voorgevel. De gevel wordt in zijn oorspronkelijke glorie hersteld. Die werken moeten eind februari voltooid zijn waarna men begint met het interieur. Als alles volgens plan verloopt zou congrescentrum Constant in september 2022 de deuren openen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Mechelen
Mechelen

JCI Mechelen gaat Europees

MECHELEN – Op dinsdag 15 december ontmoetten 120 JCI-leden uit 13 verschillende Europese landen elkaar om bij te leren over… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.