Nieuws Mechelen Werken op E19 op schema

Werken op E19 op schema

Werken op E19 op schema

wegenwerkenDe vernieuwing van het wegdek van de E19 tussen Rumst en Kontich richting Antwerpen die op 24 juli van start ging, loopt volgens schema. Op 29 juli gaat de tweede fase van de werken van start.

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) vernieuwt tussen Rumst en Kontich het wegdek over een afstand van ongeveer 7 kilometer. Verder wordt er zo’n 15 kilometer aan vangrails vernieuwd vanaf Mechelen-Zuid tot het complex van Kontich en krijgen ook enkele bruggen in de werfzone een opknapbeurt. Vrijdagmorgen ging de tweede fase van de werken van start. Vanaf dan wordt het verkeer richting Antwerpen op het wegvak naar Brussel geleid. Het verkeer rijdt in beide richtingen over twee versmalde rijstroken.

Het complex Rumst richting Antwerpen is vanaf vrijdagmorgen ook afgesloten. Verkeer moet omrijden via Mechelen-Noord. Richting Brussel blijft het complex open.

Voor personeel en bezoekers van het Total-tankstation wordt een speciale doorsteek gemaakt in de werf zodat het tankstation steeds bereikbaar blijft.

Deze situatie duurt tot het einde van de werken op 14 augustus.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.