Wie van deze vijf wordt Voka Ambassadeur Mechelen?

awardWie Voka Ambassadeur 2016 editie Mechelen wordt, zal worden bekend gemaakt op 20 september in CC Zwaneberg in Heist-op-den-Berg. Voka-leden kunnen deze week hun stem uitbrengen voor één van deze vijf genomineerden.

 1. Distrilog Group (Willebroek):

  Als logistieke dienstverlener is Distrilog Group gespecialiseerd in het beheren van de volledige supply chain. Het familiebedrijf uit Willebroek was de afgelopen jaren één van de snelst groeiende bedrijven uit de regio, wat onderstreept werd met enkele strategische overnames in de voorbije maanden.

 2. AED Group (Willebroek):

  In de audiovisuele wereld is AED Group in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een klepper met internationaal aanzien. Met verschillende afdelingen biedt het bedrijf, aangestuurd door CEO Glenn Roggeman, een onestopshop aan professionals in de audiovisuele sector voor zowel de aankoop als de huur en lease van de benodigde uitrusting en studioruimte voor opnames.

  3.Tecro&Krea (Mechelen):

  Met 35 medewerkers is Tecro&Krea één van de toonaangevende architectenbureaus in Mechelen. Vanuit zijn laagenergetisch kantoorgebouw richt Tecro&Krea zich op vijf grote pijlers: industriebouw, commerciële gebouwen, kantoorgebouwen, residentiele gebouwen en interieurarchitectuur. Het bureau wordt geleid door Alain Croon en Stéphane Mertens.

  4. inno.com (Putte):

  inno.com bundelt de kennis van topexperten op het vlak van informatietechnologie uit de industrie en de academische wereld. Het bedrijf staat niet alleen aan kop op de markt van strategische IT-innovatie. Door zijn nauwe samenwerking met de academische wereld is inno.com officieel erkend als een onderzoekscentrum. Hierdoor kan het als enige private onderneming in de Benelux een academische opleiding geven.

  5.De Bie Printing (Duffel):

  Het familiebedrijf De Bie Printing, met een historiek van bijna honderd jaar, wordt vandaag geleid door Bart en Johan De Bie. Sinds de verhuizing naar de Duffelse bedrijvenzone Itterbeek neemt de drukkerij dankzij onder meer verschillende geslaagde overnames een alsmaar stevigere positie in de grafische wereld in. Ook qua aandacht voor duurzaamheid is De Bie Printing voor velen een voorbeeld.

De stemmen van de Voka-leden voor één van deze genomineerden tellen voor de helft mee voor het eindoordeel. De andere helft komt van de jury.

Op 20 september wordt niet alleen de laureaat van deze award bekend gemaakt, maar ook die van de Lifetime Achievement Award en de Award Jonge Ondernemer.