Nieuws Mechelen Wie volgt Caroline Pauwels op als CSR Professional van 2020 ?

Wie volgt Caroline Pauwels op als CSR Professional van 2020 ?

Wie volgt Caroline Pauwels op als CSR Professional van 2020 ?

MECHELEN – Het Mechelse Time4Soicety organiseert ook nu weer de verkiezing van de CSR Professional van het jaar. CSR staat voor Corporate Social Responsability. Nog tot 15 januari kan je jouw favoriet nomineren.

Ben jij of ken jij iemand die maatschappelijk verantwoord ondernemen ademt? Iemand die duurzaam ondernemen in 2020, dus ook tijdens de coronapandemie, als geen ander in de praktijk zette? Tot 15 januari kan je de CSR Professional of the Year nomineren.

In 2019 ging in de categorie Nederlandstalig Caroline Pauwels, rector van de VUB, met de award naar huis. In de categorie Franstalig ontving Nicolas Declercq, oprichter Brasserie Leopold 7, de titel.

Naast de titel van CSR Professional van het jaar wordt ook een Nederlandstalige én een Franstalige CSR Pioneer bekroond. Dat is iemand die een onderscheidende actie of best practice op gebied van duurzaamheid organiseerde vanuit zijn bedrijf of organisatie. Ook de CSR Pioneer kan je vanaf nu nomineren. De uitreiking vindt plaats op donderdag 25 februari 2021.

De CSR Professional of the Year is een initiatief van Time4Society. Deze vzw legt de duurzame link tussen bedrijven en organisaties, tussen de profit- en non-profit sector. Corporate engagement faciliteren is de missie. Dat realiseert de vzw via maatschappelijke teambuildings, CSR-advies en -coaching, alsook door innovatie en expertise te delen rond CSR.

www.csrprofessionaloftheyear.be

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.