Nieuws Mechelen Wijns Vastgoed opent derde kantoor

Wijns Vastgoed opent derde kantoor

Wijns Vastgoed opent derde kantoor

Langs de Liersesteenweg in Heist-op-den-Berg opent Wijns Vastgoed een nieuw filiaal. Na het hoofdkantoor in Berlaar en een kantoor in Nijlen, gaat het om de derde vestiging van de vastgoedmakelaar. “Op deze manier willen we onze dienstverlening aan onze klanten uit de Heistse regio nog verbeteren”, zegt zaakvoerder Philip Wijns.

Reeds vele jaren heeft Wijns Vastgoed een ruim aanbod in de Heistse regio, maar een kantoor in de omgeving was er nog niet. “De ondersteuning gebeurde telkens vanuit Berlaar. In het nieuwe kantoor zullen één administratieve en vier commerciële medewerkers aan de slag gaan. We hopen met deze locatie efficiënter aan de vragen van onze klanten tegemoet te komen.”

De opening van het nieuwe kantoor kadert bovendien in het plan om extra groei te creëren. “Zowel in de regio Heist-op-den-Berg als in de aansluitende gemeenten in de regio’s richting Tremelo, Aarschot en Westerlo, willen we meer op de voorgrond komen. De ligging aan de N10 zorgt dan niet alleen voor extra zichtbaarheid, maar ook voor een snelle verbinding naar die regio’s. Achter het pand ligt bovendien ook een ruime parking.”

Wijns Vastgoed is specialist in de verkoop en verhuur van vastgoed. Het bedrijf werd in 2001 opgericht door huidig zaakvoerder Philip Wijns. In totaal werken er 20 werknemers.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.