Nieuws Mechelen Wim Verhuur vergroot machinepark en zoekt extra werknemers

Wim Verhuur vergroot machinepark en zoekt extra werknemers

Wim Verhuur vergroot machinepark en zoekt extra werknemers

Het gaat verhuurbedrijf Wim Verhuur uit Sint-Katelijne-Waver voor de wind. Het bedrijf heeft zijn tweeduizendste machine aangeschaft, wil uitbreiden en zoekt nog extra mensen om het personeelsbestand te versterken.

De sterke groei van het bedrijf is voelbaar op drie niveaus: bij producten en diensten, infrastructuur en personeelsbestand.

“Ons verhuurgamma wordt steeds breder om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen”, zegt medezaakvoerster Sofie Jerumanis. “We luisteren nauwgezet naar de noden van ons klantenbestand en waar nodig grijpen we snel in. Dat geldt zowel voor machines voor de bouw en de tuin als voor hoogtewerkers en grondverzetmachines. In alle segmenten voelen we in 2017 de innovatie.”

Het gamma van toestellen wordt gestaag uitgebreid. De tweeduizendste nieuwe machine van Wim Verhuur, die zopas feestelijk werd onthaald, is een Caterpillar graafmachine 30T. “Maar er zijn nog veel meer nieuwe toestellen, met voor de bouw onder meer een Clad Boy, rioolafsluiters, rioolcamera’s en vernevelaars, bij de hoogtewerkers een hybride, een rupshoogtewerker Trax en een verticale eenpersoonshoogtewerker batterijen met een werkhoogte van 8 meter en 10 meter, en tal van grondverzetmachines zoals een kraan 30T, een bandenkraan 17T en een metaalschaar 20T-30T.”

Met al die nieuwe aanwinsten is het logisch dat het bedrijf letterlijk uit zijn voegen barst. “We denken dan ook aan uitbreiding op onze huidige locatie. Die wordt gerealiseerd in de nabije toekomst.”

Er komen ook nieuwe werknemers bij. “We werken nu met 34 mensen verdeeld over bureau, atelier en chauffeurs. Door de dynamiek in ons bedrijf zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe werkkrachten. Recent hebben we twee mensen aangeworven: iemand voor de basisadministratie en een verhuurmedewerker commerciële binnendienst. Momenteel zijn we nog op zoek naar een verhuurmedewerker commerciële binnendienst aan onze balie (technische medewerker), mecaniciens en chauffeurs C/CE. We gaan zowel met huidige werknemers als met nieuwe steeds op zoek naar de sterktes in elkaar om zo samen Wim Verhuur te maken. Onze focus ligt op teamgeest, initiatief met oog voor de klant en kwaliteit.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.